Kerülőutat javasol a rendőrség

Baleset miatt torlódások az M7-sen

Két jármű összeütközött az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Szabadbattyán térségében, a közelben már két kilométeres a torlódás - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délután.

2009.07.31 17:03MTI

Németh-Kész Mónika elmondta: a balesetben megsérült járművek az autópálya két sávját elfoglalják, a forgalom csak a leállósávon haladhat a Balaton felé.

A rendőr százados közlése szerint a térségben haladó autósoknak érdemes kerülőutat választaniuk; azt javasolja, hogy Székesfehérvárnál térjenek le az autópályáról és a 7-es főúton haladjanak a Balaton felé. Az M7-es autópálya forgalma Székesfehérvárig egyelőre zavartalan - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.