Diablo: piros színű új pirula

Új típusú drogra bukkant a rendőrség

Új típusú drogokat foglalt le a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a rendőrség kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; az ügynek három gyanúsítottja van - közölte a rendőrség hétfőn Miskolcon.

2009.03.16 11:39MTI

Összesen 1600 darab új típusú, "DIABLO" feliratú, piros színű, feltehetően BZP-t tartalmazó tablettát foglaltak le a hétvégén - mondta Varga Sándor alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának vezetője sajtótájékoztatón. 

Polgár belterületén csaptak le a rendőrök egy személygépkocsira, ennek átvizsgálása során találták meg a jelentős mennyiségű kábítószert. A fiatal férfi miskolci tartózkodási helyén további 207 gramm speedpor, körülbelül 920 grammnyi marihuána és 454 darab, szintén feltehetően BZP tartalmú tabletta került elő, valamint kábítószer terjesztéséhez használatos tárgyi eszközök és készpénz. A nyomozók egy fegyvert is találtak - mondta. Két embernek az előzetes letartóztatását indítványozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.