Baleset

Brutális baleset a szolnoki cirkuszi előadáson: kirepült a halálgömbből Alice, a motoros nő

Egyszercsak szétnyílt a gömb.

2023.05.19 12:16ma.hu

Félbeszakadt csütörtök este a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatának szolnoki előadása, írja a Blikk. Az úgynevezett halálgömbben tartottak bemutatót épp a motorosok, ám a gömb egyszer csak szétnyílt, majd a nyíláson kirepült az egyik motoros, akinek teste nagy sebességgel egy oszlopnak csapódott.

A baleset után azonnal mentőt hívtak, akik elvitték a sérültet. A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata közleményt adott ki a történtekről, melyben azt írják, a balesetet szenvedett női motorost medencesérüléssel szállították kórházba, az állapota stabil. Hozzátették: "Az előadás alatt - minden biztonsági előírás betartása ellenére is - sajnos előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója. Reméljük, Alice gyorsan felépül és hamar visszatérhet a porondra."

A brutális balesetről készült felvételt itt tudják megnézni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.