Bűnügy

Fiatal fiúknak fizetett a szexért két egri férfi, videót is készítettek róla

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakásaiban nagy számban foglalt le adathordozókat, valamint kamerákat.

2023.03.27 12:14ma.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyermekprostitúció kihasználása bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri férfi ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján az 58 éves K. F. és a 68 éves S. A. 2022 ősze óta két tizenéves fiúval, több alkalommal szexuális cselekményt végeztek, amelyért anyagi ellenszolgáltatást - készpénzt, mobiltelefont, cigarettát, energiaitalt - adtak nekik.

A gyanú szerint a férfiak az együttlétekről videó felvételeket is készítettek, amelyeket telefonnal illetve a lakásukban felszerelt kamerákkal rögzítettek.

Mindkét férfit 2023. március 22-én reggel fogták el a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai, majd előállították a főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A nyomozó hatóság továbbá kezdeményezte mindkét férfi letartóztatásának indítványozását, amelyet a bíróság az elmúlt hétvégén el is rendelt.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakásaiban nagy számban foglalt le adathordozókat valamint kamerákat, az azon lévő felvételek elemzését folyamatosan végzik, így jelenleg nem zárható ki, hogy további fiatalok sérelmére is követték el bűnös cselekményüket a férfiak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.