Bűnügy

Őrült autós üldözés Budapesten: rendszám nélküli terepjárós menekült a rendőrök elől - fotók

A rendőrök meg akarták állítani az autót, de annak vezetője továbbhajtott, ezért szirénázva követték.

2023.03.22 09:14MTI

Autós üldözés közben, egy vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi, rendszám nélküli terepjáróval okozott balesetet Budapesten, az I. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda reggel a police.hu oldalon.

Fotók: police.hu

Azt írták, a rendőrök kedden késő este egy rendszám nélkül közlekedő terepjárót vettek észre az V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca kereszteződénél. A rendőrök meg akarták állítani az autót, de annak vezetője továbbhajtott, ezért szirénázva követték.

A menekülő az I. kerületi Attila út és Alagút utca kereszteződésében áthajtott egy piros lámpán, nekiütközött egy másik autónak, majd felborult, miközben nekicsúszott egy taxinak is.

Az autót vezető 38 éves férfit a balesetet követően elfogták. A rendőrök a helyszínelés során az egyik összetört autó sofőrjét is előállították mintavételre, mert felmerült az ittas vezetés gyanúja.

A történtek során csak a balesetet okozó sérült meg könnyebben, ezért kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.