Tömegbaleset az M1-esen

Tömegbaleset az M1-esen: 'A fiam úgy megégett, hogy csak az igazolványáról lehetett azonosítani'

Megszólalt a tömegbaleset halálos áldozatának édesapja.

2023.03.20 08:23ma.hu

Az M1-es autópályán történt tömegbalesetben több tucat ember megsérült, egy ember pedig meghalt. A 44 éves N. Ádám volt a baleset egyetlen halálos áldozata, aki Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette, thai feleségével több éve élt boldog házasságban. Négy gyermek édesapja volt.

A férfi holttestére a műszaki mentéskor egy kiégett kocsi alatt találtak rá. A Blikk felkereste a férfi édesapját, aki elárulta, hogy a baleset idején három unokája velük volt, az autóban csak a legkisebb, kétéves gyermek, a férfi és felesége utazott.

A feleség elmondása szerint az ütközés után arra koncentrált, hogy a kisfiút kimentse, ami csak az ajtó kirúgásával ment. Vélhetően a nagy füsttől és portól nem látta férjét a nagy kavarodásban, így csak késő este értesült a halálhírről.

A megözvegyült asszonyt és a lábtörés miatt begipszelt végtagú gyermeket néhány nap után hazaengedték a kórházból, azóta a budapesti otthonukban próbálják feldolgozni a történteket.

"A baleset estéjén csöngettek a rendőrök nálunk, majd közölték, hogy mi történt. A fiam úgy megégett, hogy csak az igazolványáról lehetett azonosítani. Nem lehetett felismerni Ádámot, az arca is összeégett. Ugyan a menyem zúzódásos sérülésekkel megúszta, de lelkileg ő is nagyon rosszul van" - mesélte az apa a lapnak.

Az eset Magyarország egyik legsúlyosabb közúti közlekedési balesete volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.