Bűnügy

Több millió forint értékű hamis ruhát talált a NAV az M7-esen - videó

A sofőr azt mondta, nem tudta, mi rejlik a zsákokban, a szállításukkal a csomagok címkéin szereplő nő bízta meg.

2023.03.17 10:13MTI

Nyolcmillió forint értékű hamisított ruházati terméket tartalmazó csomagokat szállított egy román kisbusz, amelyet Szabadbattyánynál tereltek ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M7-es autópályán.

A NAV pénteken az MTI-vel azt közölte: a pénzügyőrök egy Olaszországba tartó furgont ellenőriztek az M7-esen. Az autó átvizsgálásakor a ragasztószalaggal körbetekert zsákokból és utazótáskákból nagy mennyiségű, különféle márkajelzésű dzseki, nadrág és tunika került elő.

A sofőr azt mondta, nem tudta, mi rejlik a zsákokban, a szállításukkal a csomagok címkéin szereplő nő bízta meg - írták.

Szakértői vélemény szerint a ruházati termékek hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A 269, csaknem nyolcmillió forint értékű árut lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.