Tragikus baleset

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Több mint 200 négyzetméteren pusztítottak a lángok.

2023.01.30 09:41MTI

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Dóka Imre közlése szerint egy Bajcsy-Zsilinszky úti, kétemeletes társasház tetőterében csaptak fel a lángok, a lakás teljesen kiégett. Az ott tartózkodó két ember életét már nem lehetett megmenteni.

A társasházat további öt embernek kellett elhagynia.

A több mint kétszáz négyzetméteren pusztító tüzet harmincöt tűzoltó tíz járművel oltotta el. A tűz keletkezésének okát és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja - közölte Dóka Imre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.