Bűnügy

Torokelvágással, kibelezéssel fenyegette meg egy tankerületi igazgató családját egy férfi

Zaklatás miatt indult eljárás egy tankerületi igazgató családtagjait fenyegető férfi ellen.

2022.12.08 15:18MTI

Zaklatás miatt indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a 24 éves szombathelyi férfi az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője munkahelyi címére küldött elektronikus levelet, amelyben egyebek mellett azt írta "elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat", valamint azt, hogy "anyádat is kibelezzük".

A BRFK nyomozói azonosították a feladót, aki beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába, és jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik, az igazgatót pedig nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

A tettét "nagyon megbánó", szabadlábon védekező férfi ellen erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt indult eljárás - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.