OMSZ

Rohamot kapott az első randin, "Tinder-lovagja" mentette meg

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja kedden rosszul lett az első randin.

2022.12.07 19:29ma.hu

Az esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be Facebook-oldalán.

A bejegyzés szerint a nő ugyan ismert epilepsziás beteg, mégis annyira izgult az első személyes találkozás miatt, hogy elfelejtette bevenni a gyógyszereit és rögtön a bemutatkozó puszi után eszméletét vesztette, majd teljes testével rángatózni kezdett.

Az udvarlója szerencsére pontosan tudta, mi a teendő ilyen esetben és kabátját a nő feje alá téve óvta partnerét a sérülésektől, miközben értesítette a mentőket.

A mentők percek alatt helyszínre értek és ellátták a beteget, akit végül aggódó megmentője kíséretében, stabil állapotban szállíthattak kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.