OMSZ

Mentő vitte kórházba a krampuszt, mert leesett a lovaskocsiról

Emlékezetesre sikerült a Télapó-buli annak a Nógrád megyei társaságnak, akik a mentők segítségét kérték Mikulás napján az egyik faluba.

2022.12.07 17:19ma.hu

Az OMSZ bejegyzése szerint a barátokat egy krampusznak öltözött, 50 év körüli férfi szállította volna lovaskocsival a Mikuláshoz, a krampuszt azonban - aki már kora reggel óta "melegített" - meglepte a lovak hirtelen indulása, elvesztette az egyensúlyát és leesett a bakról.

A kocsi még gurult pár métert, majd a lovak megálltak, a mulatozó társaság pedig azonnal hívta a mentőket, akik ellátták az eszméletlen férfit, és végül stabil állapotban szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.