Közlekedés

Tüntetés miatt lezárják a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát szombaton

A BKK járatai sem hajthatnak be a területre.

2022.12.02 18:59MTI

Tüntetés miatt lezárják a fővárosban a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát szombaton - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Jelezték, hogy bár a demonstrációt délután tartják, már reggel hat órától korlátozásra kell számítani. Éjfélig lesz lezárva a Bajcsy-Zsilinszky út az Andrássy út és a Podmaniczky utca között.

A rendezvény ideje alatt, várhatóan délután fél öttől este hétig a BKK járatai sem hajthatnak be a területre, ezért módosított útvonalon, az Andrássy úton és a Teréz körúton közlekednek. Ez az M3-as metrópótlót, a 9-es autóbuszt és a 72-es trolibuszt érinti - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.