Bűncselekmény

Amerikai elitkatonák verekedtek egy budapesti szórakozóhelyen

Az Akácfa utcai Instantban estek neki turistáknak.

2022.11.18 07:23ma.hu

Amerikai elit katonák verekedtek egy budapesti szórakozóhelyen.

A Metropol úgy tudja, egy elit deszantos egység katonái szólalkoztak össze külföldi turistákkal.

A szóváltás verekedéssé fajult, ahol a katonák a speciális kiképzés alatt elsajátított közelharci technikákat is alkalmaztak. A biztonsági őrök hiába próbálták őket megfékezni - írja a portál.

Végül a biztonságiak kihívták a rendőröket, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra az amerikai katonákat.

Az ügyben minősített garázdaság bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen van folyamatban nyomozás. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás nem történt, és személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés elrendelésére sem került sor, súlyos testi sértést pedig senki sem szenvedett a verekedésben - közölte a lap kérdésére a Központi Nyomozó Főügyészség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.