Közlekedés

57 gyorshajtó három óra alatt

A terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.

2022.09.26 10:09ma.hu
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. szeptember 21-én közlekedési ellenőrzést tartott a kerület kiemelkedően forgalmas útján. Az akció fő célja a gyorshajtók kiszűrése volt.

Három óra alatt, egy helyszínen 57 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax, ami azt jelenti, hogy átlagosan percenként 3 autós nem tartotta be az adott útszakaszon a megengedett sebességhatárt. A szabálytalankodók közigazgatási bírságra számíthatnak, a helyszínen megállított tizennyolc sebességtúllépő pedig helyszíni bírságot kapott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közlekedésre veszélyes jogsértéseket, ezért a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.