Baleset

Szándékosan lépett vasúti munkagép elé egy 32 éves nő Szombathelyen - azonnal meghalt

Szombathely-Szőlős megállóhelyen ült a peronon elhelyezett padon egy nő hétfőn délelőtt. Egy nagy sebességgel haladó munkagép érkezésekor a nő felállt, majd lehajtott fejjel beugrott a sínpár közé. Az ütközés pillanatában meghalt.

2022.09.19 16:13ma.hu

Több szemtanúja is volt egy öngyilkosságnak a Szombathely-Szőlős vasúti megállóhelyen hétfőn délelőtt. Az elmondások alapján a 32 éves nő a padon ült, mellette volt a táskája. Amikor egy vasúti munkagép érkezett kb. 100 km/órás sebességgel, akkor a nő felállt, majd határozott léptekkel a peron széléhez ment és beugrott a munkagép elé.
 
A nő az ütközés pillanatában elhunyt, a munkagép hosszan tolta maga előtt a holttestet.

Búcsúüzenetről nincs információja a 112press.hu-nak. Úgy tudják, hogy a nő huzamosabb ideje egészségügyi kezelés alatt állt, feltehetőleg ennek lehet köze az öngyilkosságához.
 
A vasúti forgalom több órán keresztül állt az érintett Szombathely - Szentgotthárd szakaszon.
 
A felsővezetékek karbantartásához és javításához használatos munkagépről legalább hárman voltak szemtanúi a nő utolsó ugrásának, egy ember pedig akkor nézett oda, amikor a nő már közvetlenül a munkagép előtt állt.
 
A vasúti munkagép kb. 100 km/órás sebességgel gázolta el az öngyilkos nőt Szombathely-Szőlős megállóhelyen
 
Közülük mindenkit nagyon megviselt a haláleset. Egyikőjük azt mondta, hogy a tehetetlenség is borzasztó érzés, hiszen másodpercekkel korábban már tudni lehet, hogy egy ember élete véget ér a sínek között, de semmit nem tehetnek ellene.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.