Baleset

Kettészakadt egy kocsi Berhidánál - képek

Súlyos baleset történt Berhida és Pétfürdő között vasárnap délelőtt.

2022.09.18 19:34ma.hu

Súlyos baleset történt Berhida és Pétfürdő között vasárnap délelőtt - tudta meg a deltahirek.hu.

Információik szerint egy fekete autó Berhida felől érkezett, amikor eddig tisztázatlan okból egy fának rohant. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kocsi kettészakadt. Az autó egyik fele a fa mellett a másik fele a szántóföldre csapódott. A kocsiban ketten utaztak egy  21 éves nő és egy 19 éves férfi, a mentők kiérkezésekor a földön fekve találták őket.

A mentőszolgálat nagy erőkkel érkezett a balesethez. Három mentőautó és két mentőhelikopter is a helyszínen volt. A fiatal férfit mellkasi sérülésekkel a székesfehérvári, illetve a 21 éves lányt koponyasérüléssel a győri kórházba szállították a mentőhelikopterek.

Az utat teljes szélességében lezárták a helyszínelés idejére.

Bartók Judit rendőrségi szóvivő a lapnak elmondta, az elsődleges információk szerint egy dobozos autó egy kerékpárost előzött, amikor az autót vezető férfi meg akarta előzni a dobozos autót. A sofőr elvesztett uralmát a járműve felett, a kocsi kisodródott majd a fának ütközött. Úgy tudni, a fiatalok jelenleg is életveszélyes állapotban vannak. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.