Bűnügy

Késsel támadt alvó gyermekére egy nő Apostagon, letartóztatták

Több helyen megszúrta a hétéves kislányt.

2022.09.16 12:30MTI

Késsel támadt alvó gyermekére egy apostagi nő, a Kecskeméti Járásbíróság elrendelte a letartóztatását - tájékoztatta a Kecskeméti Törvényszék pénteken az MTI-t.

Sárközy Szabolcs szóvivő közölte: a 41 éves apostagi nőt emberölés kísérletével gyanúsítják, mivel a zavart állapotú anya kedd hajnalban késsel több helyen megszúrta az ágyban alvó hétéves lányát.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtószóvivője elmondta: a gyermek - akit a fején és a karján érték a sérülések - súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba. A nőt párja, valamint apja akadályozta meg a támadás folytatásában - tette hozzá.

Az ügyészség a letartóztatás mellett - az elkövetés körülményeire tekintettel - indítványozta a nő Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézeti megfigyelését. A bíróság ezzel is egyetértett, így a letartóztatást ott hajtják végre. Az ügyészségi szóvivő jelezte: a gyanúsított büntethetőségének vizsgálata a nyomozás további feladata.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.