Bűnügy

Így lőtt rakétát a nézők közé egy férfi a Fradi-Slovan meccsen - videó

Az egyik terasznál álló emberek között csapódott be a pirotechnikai eszköz.

2022.08.15 08:55MTI

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A Groupama Arénában július 20-án megrendezett Ferencváros-Slovan Bratislava Bajnokok Ligája-mérkőzésen a vendégszektorból egy szurkoló úgy lőtt ki pirotechnikai eszközt, hogy az az egyik terasznál álló emberek között csapódott be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves szlovák állampolgárt, akit augusztus 11-én Győr-Moson-Sopron megyei tartózkodási helyén fogtak el.

A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, de azt mondta, nem tudta, hogy rakétát tart a kezében, azt hitte, csak füstgyertya van nála.

A rendőrség kezdeményezi a gyanúsított bíróság elé állítását garázdaság miatt - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.