Bűnügy

Nagy értékű hamisított ruhára bukkant Nyíregyházán a NAV

A hamisítványok előállítására szolgáló lenyomatkészítő eszközöket is találtak.

2022.08.10 14:58MTI

Több mint 126 millió forintot érő hamis ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban - közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Dávid Zoltán elmondta, a város külterületén lévő raktárban tartott ellenőrzés során a ruhák mellett a hamisítványok előállítására szolgáló lenyomatkészítő eszközöket is találtak az ellenőrök. Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

A hamisított árut és az eszközöket lefoglalták, a NAV versenytárs utánzása, illetve iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény gyanúja miatt tett feljelentést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.