Baleset

El akarta égetni az udvaron a szemetet, mindent felgyújtott a háziasszony Csepelen - videó

Egy csepeli nő jó ötletnek gondolta, ha az udvarán felhalmozódott szemetet meggyújtja. Kamera vette, ahogy minden lángba borul.

2022.07.30 20:05ma.hu

Csütörtökön délelőtt egy csepeli nő egyszerűen meggyújtotta az udvarán felhalmozódott szemetet, majd besétált a házába, miközben a tűz az egész telekre, és az udvaron álló autókra is átterjedt. A police.hu híre szerint a 47 éves S. Mónika 2-3 liter bor elfogyasztása után döntött úgy, hogy a szeméttől, amelyet szerinte a szomszédja hordott a háza mellé, úgy szabadul meg, hogy elégeti. Egy hungarocell darabot gyújtott meg, azt kint hagyta, így a tűz percek alatt átterjedt a bontásra váró öt autóra, hűtőgépekre, gumiabroncsokra. Az esetről a biztonsági kamera felvételt is készített, ezen látható, ahogyan már minden lángokban áll, amikor megérkeznek a tűzoltók, és nekiállnak megfékezni a lángokat. S. Mónikát a rendőrök előállították és közveszély okozása miatt eljárást indítottak ellene.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.