Tragédia

Halálos üzemi baleset történt Kincsesbányán

A szennyvízaknába esett és a helyszínen életét vesztette egy férfi.

2022.06.30 16:37MTI

Halálos üzemi baleset történt csütörtök délelőtt a Fejér megyei Kincsesbányán: a Vaskapu utcában lévő szennyvízátemelő-telepen egy fehérvárcsurgói lakos munkavégzés közben a szennyvízaknába esett és a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Azt írták, a katasztrófavédelem munkatársai a férfit kiszabadították az aknából, de a mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A helyszínen tartózkodott az elhunyt két kollégája is, akiket a mentők kórházba vittek - áll a közleményben, amelyben arra nem tértek ki, hogy a másik két munkás miért szorul orvosi ellátásra.

Az ügyben a rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.