Légikatasztrófa

Lezuhant Horvátországban a Rogánékat is szállító cég gépe

A baleset idején hárman tartózkodtak a gép fedélzetén.

2022.06.28 20:59ma.hu

Egy lengyel Facebook oldal szerint Horvátországban lezuhant egy, a Fly-Coop Kft. nevére bejegyzett Cessna 172-es repülőgép. A zuhanás tényét és azt, hogy a repülőgép egy magyar cég tulajdonában áll, megerősítette a horvát dnevnik hírportál is. A hvg.hu szerint a Fly-Coop Kft. arról ismert, hogy ők helikoptereztették annak idején Rogán Antalt, de az ügyfeleik között megtalálható volt Habony Árpád és Kövér László is.

A Cessna a horvátországi Brač-szigetén zuhant le sétarepülés közben kedden reggel. A horvát hatóságok szerint a balesetkor hárman tartózkodtak a gép fedélzetén, a szerb állampolgárságú pilóta és két osztrák utasa. A szerencsétlenséget mindhárman túlélték, csak könnyű sérüléseket szenvedtek és egy spliti kórházba szállították őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.