Bűnügy

Cseh férfi lopott ékszereket egy óbudai zálogházból, elfogták - videó

Egy órán belül elfogták a külföldit, aki a gyanú szerint egy kalapács segítségével egy óbudai zálogházat rámolt ki. A férfi éppen festékszóróval színezte át körözött autóját.

2022.06.28 12:50MTI

Elfogtak a rendőrök egy cseh állampolgárt, aki a gyanú szerint mintegy hárommillió forint értékben lopott el ékszereket egy óbudai zálogházból - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon

A 41 éves cseh férfi hétfő délután bement a zálogházba, kalapáccsal betörte az üvegpultot, majd tizenegy nyakláncot zsákmányolva elmenekült.

A III. kerületi járőrök egy órán belül a Bécsi úton elfogták a feltételezett elkövetőt, aki az aranyszínű autóját éppen egy festékszóró palackkal próbálta ezüstszínűvé festeni. Kiderült, hogy a járművet a cseh hatóságok lopás miatt körözték - ismertették.

A cseh állampolgárt, akinél megtalálták az ellopott ékszereket, lopás gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.