Baleset

Drámai pillanatok - így omlott le a Jókai utcai ház tetőszerkezete

Az omlást egy térfigyelő kamera is rögzítette, jól látszik, ahogy egy fiatal épp áthalad a később leomló ház felé, majd felnéz, és futni kezd - egy pillanattal később pedig már a lezúduló törmeléket látni.

2022.06.27 13:35ma.hu

Egy ember súlyosan, három pedig könnyebben megsérült június 27-én hétfőn délelőtt, amikor a Budapest VI. kerületében található Jókai utcában leomlott egy ház tetőszerkezete. Az omlást egy térfigyelő kamera is rögzítette, ennek felvételét megszerezte a Népszava. Jól látszik rajta, ahogy egy fiatal épp áthalad a később leomló ház felé, majd felnéz, és futni kezd – egy pillanattal később pedig már a lezúduló törmeléket látni.

Azóta kiderült, a Budapesti Operettszínház egyik táncosa a Terézvárosi házomlás súlyos sérültje >>>

A Telex úgy tudja, az elmúlt hetekben a tetőteret építették az 1893-ban épült, négyemeletes házban. Ugyanannak az épületnek omlott most le egy része, amelyiknek egy hónappal ezelőtt, május végén kigyulladt a tetőszerkezete.

A helyszínen lévő egyik kollégájuk beszélt az építkezésen dolgozó munkásokkal, akik azt mondták, nem sérültek meg, és nem hiányzik közülük senki, tehát valószínűleg a járókelők közül sebesülhettek meg néhányan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.