Szörnyű baleset

Tragédia a szigetcsépi szabadstrandon: vízbe fulladt egy 20 éves fiú

Hiába a tűzoltók, búvárok és civilek gyors segítsége, nem tudták megmenteni a szigetcsépi szabadstrandon vízbe merült húszéves fiatalember életét.

2022.06.20 08:23ma.hu

A tragédiáról a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat tett közzé bejegyzést a Facebook-oldalán vasárnap este.

A mentők azt írják, a délutáni órákban érkezett riasztás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletétől Szigetcsépre, ahol szonártechnikával kellett beavatkozniuk, miután egy fiatalember elmerült a vízben.

A helyszínre elsőként kiérkező önkéntes tűzoltók pontos helyszínmegjelölésének köszönhetően a testet hamar megtaláltuk, a búvárok a felszínre hozták, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni. A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinálták, és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is kivonult a helyszínre - olvasható a bejegyzésben, amelyben hozzáteszik: köszönettel tartoznak annak a magánszemélynek is, aki saját eszközeivel kapcsolódott be a szonáros kutatásba. Emellett kifejezték részvétüket.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.