Gyász

Elhunyt a szőlőhegyen magára hagyott csecsemő

Az anya ellen emberölés miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022.06.17 22:08ma.hu

A megrázó esetről a rendőrség számolt be közösségi oldalán.

A bejegyzésben arról írtak, hogy Horvátországban, az eszéki kórházba beszállítottak egy horvát állampolgárságú, 31 éves nőt, aki vélhetően egy nappal korábban, Magyarországon életet adott gyermekének, majd magára hagyta egy csalitosban.

A rendőrök rámutattak, hogy a nő „ellentmondásos információi ellenére kollégáik a horvát társszervekkel együtt kiderítették, merre keressék az újszülöttet”. „Az óriási szerencsének és rendőreink elszántságának köszönhetően épp időben találták meg a magára hagyott babát, akit a – nem mellesleg – orvosi végzettséggel rendelkező kollégánk a helyszínen stabilizált a mentők, illetve a kocsi kiérkezéséig” – tudatták.

Az ellátást követően mentőhelikopter segítségével kórházba szállították az újszülöttet, ahol azonban minden orvosi erőfeszítés ellenére később elhunyt – olvasható a bejegyzésben.

A nő ellen emberölés miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság – tették hozzá a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.