Tűz

Eloltották az egri sorháztüzet

Az egységek négy gázpalackot és egy kutyát is kivittek az égő házakból.

2022.05.27 20:57MTI

Több, sorházszerűen egymáshoz épített családi ház teteje égett Egerben a Béke utcában, a tűzoltók megfékezték a lángokat - írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság péntek délután a honlapján.

Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt közölte az MTI-vel, hogy Eger Felnémet városrészében három egymás mellett álló családi ház tetőszerkezete ég. A szóvivő azt mondta, sérültekről eddig nem kaptak információt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz egy negyedik épületet is érintett; a tüzet végül hét vízsugárral fékezte meg több mint húsz egri, mezőkövesdi és füzesabonyi hivatásos tűzoltó a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Hozzátették: az egységek négy gázpalackot és egy kutyát is kivittek az égő házakból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.