Bűnügy-szökés

Elfogták a munkából megszökött rabot

Az elfogott rab meghallgatása folyamatban van.

2022.05.19 10:55MTI

Elfogták a munkából szerdán megszökött rabot - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: a Pálhalmai Agrospeciál Kft. hangosi szarvasmarha-telephelyéről, munkáltatása helyszínéről szerdán eltávozott fogvatartottat a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai csütörtök hajnalban elfogták.

Az elfogott rab meghallgatása folyamatban van - tették hozzá.

A BvOP szerdán azt közölte, hogy engedély nélkül távozott egy jogerősen elítélt fogvatartott szerda délelőtt a büntetés-végrehajtás egyik gazdasági társasága, az Agrospeciál Kft. hangosi szarvasmarhatelepéről, ahol munkát végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.