Bűnügy

Autós üldözés és karambol után fogták el a debreceni ékszertolvajokat - videó

A debreceni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megverték egy ékszerüzlet tulajdonosát.

2022.01.27 15:01ma.hu

A rendőrség ügyeletére 2022. január 27-én 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy Debrecen belvárosában található ékszerüzletben ismeretlenek bántalmazták a tulajdonost.

A debreceni rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyták el a helyszínt.

A rendőrök azonnal a keresésükbe kezdtek. Nem sokkal később az egyenruhások Debrecenben, a Csapó utcán érték utol a menekülő autót, amely megpróbált befordulni az egyik utcába, ahol több parkoló személygépkocsinak is nekiütközött. A két férfi, ekkor el akart futni, de nem járt sikerrel, az egyenruhások elfogták őket.

Mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk megkezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.