Közlekedés

BKK: négy embert fogtak el a rendőrök a budai fonódó villamosvonal ellenőrzésekor - videó

Három ellen körözés volt kiadva, míg egy férfit lopás és rongálás közben értek tetten.

2022.01.21 07:40MTI

A budai fonódó villamosvonalat ellenőrizték a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai a napokban, az akció alatt négy embert fogtak el, majd állítottak elő és három esetben szabtak ki helyszíni bírságot - közölte a közlekedési vállalat pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy a BKK és a BRFK az utasok biztonsága érdekében rendszeres ellenőrzéseket tart - stratégiai partnersége keretében - a közösségi közlekedési eszközökön. Ezúttal - január 18-án - a 41-es villamost, a megállóhelyeit és azok környékét ellenőrizték.

A rendőrök az egész napos akció során közterületi alkoholfogyasztás és közlekedési szabálysértés miatt három esetben szabtak ki helyszíni bírságot. Ezen felül négy embert fogtak el és állítottak elő: három ellen körözés volt kiadva, míg egy férfit lopás és rongálás közben értek tetten. Utóbbi jegyautomatákat rugdosott, majd az egyikből pénzt próbált kiszedni - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.