Erőszak

Húsz év után fogtak el egy gyilkossági kísérlettel gyanúsított férfit Kecskeméten

Egy 27 éves nőt egy ismeretlen megtámadott és késsel többször megszúrt.

2022.01.20 10:43MTI

Egy 2001-ben Kecskeméten történt emberölés kísérletének gyanúsítottját vette őrizetbe kedden a rendőrség - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon.

Kecskeméten, a Halasi úti társasházaknál 2001. április 11-én este egy 27 éves nőt egy ismeretlen megtámadott és késsel többször megszúrt. Két férfi a kiabáló nő segítségére sietett, ezért a támadó elmenekült, hátrahagyva fegyverét.

Az elkövető kilétére eddig nem derült fény, de most - egy új szakértői vélemény segítségével - sikerült elfogni az emberölés kísérletével gyanúsítható K. István kecskeméti lakost.

A 36 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.