Baleset

Hatalmas tűz volt a türjei fafeldolgozóban - fotók

Az épületekben tárolt faipari gépek, faanyagot és targoncák megsemmisültek.

2022.01.19 13:37MTI

Megfékezték a lángokat a tűzoltók a Zala megyei Türjén, ahol szerda hajnalban kigyulladt egy több épületrészből álló üzemcsarnok egy fafeldolgozó telephelyen - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kora délután az MTI-t.

Fotók: MTI/Varga György

A türjei Zsigmondháza majorban egy fémszerkezetű kazánház, egy gőzölő- és két szárítóhelyiség, valamint egy parkettagyártó csarnok égett több száz négyzetméteren. Az épületekben tárolt faipari gépek, faanyagot és targoncák megsemmisültek a tűzben - közölték.

Az oltásban a zalaegerszegi, a keszthelyi, a sárvári, az ajkai és a pacsai hivatásos, valamint a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók is részt vettek - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.