Baleset

Teljes útzár a 84-es főúton Sárvárnál - mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére

Egy ember beszorult az egyik gépjárműbe, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók.

2022.01.18 10:29MTI

Teljes útlezárás mellett zajlik a baleseti helyszínelés és műszaki mentés a 84-es számú főúton Sárvár térségében, ahol az út 61-es kilométerszelvényében két autó ütközött össze kedden délelőtt - közölte honlapján a rendőrség.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember beszorult az egyik gépjárműbe, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók, a baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

A rendőrök a közlekedőket a 84-es főút és a 88-as főút kereszteződésénél, valamint Sárvár-Hegyközségnél Sárvár irányába terelik.

A balesetben egy ember meghalt, egy pedig megsérült - olvasható a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.