Bűnügy

Lőszereket és riasztófegyvert találtak két autóban a tiszabecsi határállomáson

A NAV munkatársai a fegyvert, a lőszereket és a sofőröket átadták a rendőrségnek.

2022.01.18 01:30MTI

Lőszerekre és egy riasztófegyverre bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai két személyautóban a tiszabecsi magyar-ukrán határállomáson - közölte a hatóság megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Simon-Fodor Henriett közleményében azt írta, az egyik ukrán sofőr járművében a csomagtartókárpit alatt egy fegyvertusra is rögzíthető lőszertartó tokban tíz darab, különböző típusú sörétes lőszert találtak az ellenőrzés során a pénzügyőrök. A férfi azt mondta, hogy birtoklásukhoz van engedélye, de azokat nem tudta bemutatni.

Egy másik autóban a sofőr ajtajának gyári rekeszében, illetve a középső kartámasz alatti tárolóban negyvenegy darab kilenc milliméteres lőszerre és hozzájuk illő gázriasztófegyverre bukkantak az egyenruhások - ismertette a szóvivő.

A NAV munkatársai a fegyvert, a lőszereket és a sofőröket átadták a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.