Bűnügy

Rálőtt a feleségére, majd végzett magával egy férfi Gyenesdiáson

Az asszony még autóba tudott ülni, a férj azonban az utcán is több, a jármű szélvédőjén áthatoló lövést adott le rá.

2021.12.07 09:31MTI
police.hu

Több fegyvert és lőszereket tartott engedély nélkül otthonában az a férfi, aki hétfő este több lövéssel megsebesítette feleségét, majd végzett magával - közölte kedden az MTI megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Pál-Tóth Evelin elmondta, hogy az 53 éves férfi hétfő délután Gyenesdiáson, egy Jókai utcai házban maroklőfegyverrel többször is rálőtt 45 éves feleségére, akivel megromlott a viszonya. Az asszony még autóba tudott ülni, a férj azonban az utcán is több, a jármű szélvédőjén áthatoló lövést adott le rá.

A nő a keszthelyi kórházba hajtott, ahonnan súlyos sérülései miatt Nagykanizsára vitték, ahol megműtötték.

Az elkövetőre a lövöldözés helyszínén holtan találtak rá, miután öngyilkosságot követett el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.