Bűncselekmény

Több mint százhúsz tévékészüléket lopott el egy román társaság Lentiben

Parkoló kamionról.

2021.11.29 15:32MTI

Összesen 121 televíziót lopott el Lentiben egy parkoló kamionról öt román férfi, másnap az M7-es autópályán elfogtak őket - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A rendőrök csütörtök hajnalban kaptak bejelentést arról, hogy Lentiben egy üzemanyagtöltő állomáson felfeszítették egy parkoló kamion rakterét. Az elkövetők jeleztek várakozó társaiknak, akik egy teherautóval érkeztek, tv-készülékeket pakoltak át a járműbe, majd Lenti felé elhajtottak.

A rendőrök másnap az M7-es autópálya sormási pihenőhelyénél fogták el a bűncselekménnyel gyanúsítható öt román állampolgárságú férfit, akiknél megtalálták a csaknem 18 millió forintot érő 121 televíziót.

A tetteseket lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, a lopáshoz használt gépjárműveket, valamint a televíziókat lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.