Kábítószer-kereskedelem

Öt Pest megyei kábítószer-kereskedőt fogott el a rendőrség

Többhónapnyi információgyűjtés után szervezett akcióban, két nap alatt tíz helyszínen fogtak el tizenegy embert.

2021.11.27 09:11MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Öt Pest megyei ember ellen indított kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt eljárást a rendőrség; egyiküktől 15 millió forint értékű drogot foglaltak le - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a többhónapnyi információgyűjtés után szervezett akcióban, két nap alatt tíz helyszínen fogtak el tizenegy embert. Közülük ötöt kábítószer-kereskedelemmel, hatot fogyasztással gyanúsítanak.

A Készenléti Rendőrség műveleti egységei és a megyei főkapitányság 25 autóval, 50 rendőrrel vettek részt az akcióban Dunaharasztiban, Dunavarsányban, Taksonyban és Ráckevén.

Azt írták, a 49 éves A. Ferenc K. Zoltántól és J. Balázstól szerezte be "illegális raktárkészletét". A. Ferenctől 5,4 kilogramm speedet, 350 gramm marihuánát, 10 gramm kokaint, 170 gramm hasisgyantát foglaltak le, valamint gáz- és riasztófegyvereket is találtak nála.

Mint ismertették, a rendőrök társaitól dohányőrlőket, simítózáras tasakokat, növényi származékokat, massza állagú kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.