Bűnügy

Áthajtott az intézkedő rendőrön a terepjárós - videó

A rendőr súlyosan megsérült, elszakadt a térdszalagja.

2021.11.25 15:58MTI

Hivatalos személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel gyanúsítja a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség azt a férfit, aki kedden Baranya megyében autójával elsodort egy rendőrt - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A terepjáróval közlekedő gyanúsított a jármű hátsó kerekével áthajtott a vele szemben intézkedő rendőr combján is; a rendőr súlyosan megsérült, elszakadt a térdszalagja - közölték.

A férfi elismerte bűnösségét - tették hozzá.

A 29 éves férfi egy rendszám nélküli terepjáróval közlekedett egy település külterületén, ezért a komlói járőrök ellenőrizni akarták. Az autós a rendőrök jelzésére nem állt meg, és a főútvonalról egy földútra hajtva menekülni próbált. A rendőrök autójukkal elállták az útját, megállásra kényszerítették, de a férfi a felszólítások ellenére nem volt hajlandó kiszállni a járműből.

Az egyik rendőr a terepjáró vezető felőli ajtajához ment, megkísérelte kinyitni, miközben a másik kezével a sofőr ruházatára fogott rá. Ennek ellenére a férfi gázt adott és elsodorta a törzszászlóst - ismertették a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.