Bűncselekmény

Nyomozást rendeltek el a XVIII. kerületi sportcentrum öltözőjében talált kamera miatt

Az eljárás ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával folyik.

2021.10.13 11:16MTI

Nyomozást rendelt el a rendőrség a XVIII. kerületi sportcentrum öltözőjében talált kamera miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

Mint írták, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság személyes adattal visszaélés gyanúja miatt indított nyomozást, miután kedden arról érkezett bejelentés, hogy a kerületi sportcentrum egyik öltözőjében valaki egy mobil kamerát helyeztett el. Az eljárás ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával folyik.

A Városgazda 18. Kerületi Nonprofit Zrt. a Facebook-oldalán tudatta kedden, hogy mobil minikamerát találtak a XVIII. kerületi Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében. A létesítmény üzemeltetője azt is közölte, személyes adatokkal visszaélés alapos gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Hozzátették: Somody Lászlóval, a területért felelős alpolgármesterrel (Momentum) egyeztetve és a polgármester utasításának megfelelően, haladéktalanul megkezdték valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.