Bűnügy

Ezer liter tejet loptak egy tartálykocsiból

Mivel a nyers tej hiánya feltűnő lett volna, a páros úgy gondolta, hogy a tejet vízzel pótolja.

2021.10.07 18:25MTI
police.hu

Ezer liter nyers tejet fejtett le egy tartálykocsiból egy páros, lopás vétségének gyanúja miatt nyomoznak az ügyben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

Azt írták, azonnal intézkedtek, amikor észlelték az úton, hogy szivattyú köt össze egy tejszállító kamiont és egy kisteherautót.

A megalapozott gyanú szerint a nyers tejet szállító járműszerelvény szerda délután a 32-es főúton, Szolnok és Újszász között haladt. A sofőr az 59-es kilométernél félreállt, és vontatmányából női ismerősével egy motoros szivattyú segítségével ezer liter nyers tejet fejtett át egy teherautó rakterében található tartályba.

Mivel a nyers tej hiánya feltűnő lett volna, a páros úgy gondolta, hogy a tejet vízzel pótolja. Ezt azonban már nem tudta kivitelezni, ugyanis tetten érték a rendőrök.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit és 32 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerő vallomást tettek - olvasható a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.