Állatvédelem

Újabb két brutális medvetámadás: az egyik áldozatot szinte megskalpolta a vadállat

24 óra leforgása alatt két embert is műtőasztalra juttatott a medve.

2021.09.26 15:06ma.hu

Szombaton este, a Prahova megyei Breaza közelében egy 58 éves férfira támadt rá a medve egy erdős területen. Az áldozat a fején sérült meg – koponyasérülései vannak, illetve a tarkóján sebesítette meg a vad –, az esti órákban kórházba szállították, az állapota stabil, de műteni kellett.

Pár órával korábban egy 45 éves férfi került a Ploieşti-i megyei sürgősségi kórház intenzív osztályára, sokkal súlyosabb sérülésekkel: ő Comarnic közelében találkozott egy medvével, s az orvosok szerint kész csoda, hogy élve megúszta a támadást - írta a Főtér.ro.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.