Bűnügy

Félmilliót zsákmányolt, de elkölteni már nem tudta

A Makói Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy 62 éves férfi ellen, aki eltulajdonított egy táskát a benne lévő értékekkel együtt Csanádpalotán.

2021.09.24 08:23ma.hu

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2021. szeptember 19-én hajnalban, kerékpározás közben figyelt fel egy közért előtt letámasztott biciklire és az arra akasztott táskára.

A tolvaj a kínálkozó lehetőséget kihasználva a bevásárló táskát magához vette és sebtében távozott. Készpénzt, vérnyomásmérőt, napszemüvegeket és egyéb használati eszközöket zsákmányolt, több mint ötszázezer forint értékben, azonban nem volt ideje elkölteni az összes pénzt, mert miután hazaért, italozni kezdett és elaludt.

Mire a tolvaj felébredt, a rendőrök már azonosították is, majd előállították a Makói Rendőrkapitányságra.

Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a táskát és tartalmát szinte hiánytalanul visszaadták a tulajdonosának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.