Baleset

Mentőautó karambolozott Tolna megyében, ketten megsérültek

Személygépkocsival ütközött.

2021.09.22 13:42MTI

Mentőautó és személygépkocsi ütközött össze szerda délben a 61-es út Tolna megyei szakaszán, Nagykónyi térségében - közölte honlapján a rendőrség. A mentőszolgálat későbbi tájékoztatása szerint a balesetnek két sérültje van.

A rendőrség közlése szerint a személygépkocsi az út 67-es kilométerénél, egy kanyarban átsodródott a bal oldali sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő mentőautóval, amely az ütközés következtében az oldalára borult.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, a személyautó utasait, egy nőt és egy 13 éves lányt kórházba szállítottak, a mentőgépkocsi kétfős személyzetét vizsgálják.

A helyszínelés befejeződött, a forgalom zavartalan - írták délután a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.