Baleset

Kamera rögzítette a brutális ütközést: 18 másodpercig gurult az autó a becsapódás után

Döbbenetes baleset Budapesten.

2021.09.22 13:22ma.hu

Két autó ütközött össze szeptember 21-én délután, az egyik járműnek lényegében eltűnt az eleje a baleset után. A sokkoló felvételeket a bpiautosok.hu tette közzé.

A videón jól látható, hogy egy kék színű autó nagy erővel, lassítás nélkül nekimegy egy fehér színűnek, ami jobbról érkezik, majd a baleset után a kék színű jármű 18 másodpercig gurul magatehetetlenül; valószínű, hogy a sofőr ezalatt nem volt eszméleténél.

A baleset elkerülhető lett volna, ha a Teve utca felől érkező, kék színű autó vezetője megáll a stoptáblánál a kereszteződésben, ám ő ehelyett lassítás nélkül telibe találta a másik járművet.

Az ütközés után azonnal a sérültek segítségére siettek az emberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.