Bűnügy

Megkéselte várandós feleségét: a nő és magzata a helyszínen meghalt

Vádemelést javasol a rendőrség.

2021.09.22 09:12MTI
police.hu

Vádemelési javaslattal befejezte a rendőrség a nyomozást azzal a férfivel szemben, aki tavaly novemberben több késszúrással meggyilkolta várandós feleségét Szeged-Kiskundorozsmán - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Szabó Szilvia emlékeztetett: a rendőrségre tavaly november 6-án kora reggel érkezett bejelentés, hogy a 39 éves férfi késsel többször megszúrta várandós feleségét. A nő és a magzata a helyszínen meghalt.

A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt, az édesanyjához ment, akinek elmondta a történteket. Az asszony értesítette a rendőröket, akik a bejelentés után rövid időn belül otthonában elfogták az elkövetőt.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség lezárta a nyomozást, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.