Tragédia

Engedéllyel tartotta vadászpuskáját a családját kiirtó apa Dunakeszin

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja le az eljárást.

2021.09.13 13:01ma.hu

Vasárnap este Dunakeszin, a Kisfaludy utcában egy férfi lelőtte 63 éves volt anyósát, 40 éves volt élettársát és 7 éves közös gyermeküket. A rendőrség közleménye szerint a férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával adott le több lövést a családjára, akik a helyszínen belehaltak sérüléseikbe.

A lövöldözésről folyamatosan érkeztek a bejelentések a Tevékenység-irányítási Központba, a rendőrök pillanatok alatt reagáltak. A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves férfi pedig a rendőrök kiérkezése előtt saját magát is fejbe lőtte.

Dunakeszi családirtás: videót tett közzé a rendőrség >>>

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja le az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.