Baleset

Újabb tömegbaleset miatt torlódnak a járművek az M1-esen Győrnél

A sztráda 131-es kilométerénél a forgalom a külső sávon halad, az áthaladás csaknem egy órát vesz igénybe.

2021.07.23 19:14MTI

Újabb baleset miatt torlódnak a járművek az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon: Abda térségében öt személyautó ütközött össze - közölte az Útinform pénteken kora este.

A sztráda 131-es kilométerénél a forgalom a külső sávon halad, az áthaladás csaknem egy órát vesz igénybe.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy a balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték.

Mostanra a korábbi baleset helyszínén, Bőny térségében, a 104-es kilométernél - szintén a főváros felé vezető oldalon - megszűnt a 4-5 kilométeres torlódás. Ott három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze, a mentők onnan is két embert vittek kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.