OMSZ

Kiakadtak a mentősök: valaki viccből balesetet jelentett, a mentőhelikopter is elindult

Az Országos Mentőszolgálat írta ki, hogy a miskolci egységet riasztotta egy férfi csütörtökön: négy sérültről beszélt, majd megszakította a vonalat.

2021.07.23 07:38ma.hu

Ritka ízléstelen tréfát űztek a miskolci mentésirányítással - írja Facebook-oldalán az OMSZ.

A miskolci egységet riasztotta egy férfi csütörtökön: négy sérültről beszélt, majd megszakította a vonalat.

"A bejelentő készségesen válaszolt a mentésirányító kérdéseire és a betegvizsgálati teendők során is együttműködőnek tűnt, azonban perceken belül megszakította a hívást, és elérhetetlenné vált. A rutinos mentésirányító ezúttal mentőhelikoptereket és esetkocsikat is indított segítségül, itt azonban hamar kiderült, hogy baleset a megadott helyszín környékén sem történt" - írták a Facebookon.

A mentőszolgálat hozzátette, hogy megtették a szükséges lépéseket a felelősségrevonás érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.