Bűnügy

Megrázó részletek: megerőszakolta a haldokló nőt a szegedi kettős gyilkos

Szerelmi dráma állhat a vérfürdő hátterében.

2021.06.22 07:50ma.hu

Ép ésszel felfoghatatlan dolgokat tett Vitális Dániel Attila, az a szegedi gyógyszerész abban a belvárosi lakásban, ahol vasárnap este megölte a nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, illetve a nő párját - tudta meg a Blikk.

A lap információi szerint a gyógyszerész először megsebesítette egy vadászpuskával a szomszédjában élő nőt, akibe reménytelenül szerelmes volt, két lövéssel pedig kivégezte a párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt.

Vitális Dániel Attila autójával ezután Szanazug településre menekült, ahol agyonlőtte magát.

A két holttestet a lány édesanyja találta meg. Valóságos vérfürdő fogadta vasárnap este, amikor belépett a szegedi Petőfi sugárúti társasház második emeleti lakásába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.