Gyilkosság

Szilágyi István fia szerint egy rejtélyes személy gyilkolta meg apját

Ami nem feltétlen hazugság.

2021.06.22 04:34ma.hu

Hétfőn megkezdődött Szilágyi István fiának tárgyalása, miután a férfi tavaly májusban meggyilkolta színész édesapját. Ha a bíróság bűnösnek találja, életfogytig tartó börtönre is számíthat, a férfi pedig azóta vallomást is tett.

Az egykor operatőrként dolgozó 50 éves férfit bilincsben vitték a bíróságra, miután jelenleg is magas kockázatú rabnak tartják, így a vezetőszárat sem vették le, de a kézi bilincset külön bírói kérésre eltávolították róla.

Az Origo úgy értesült, hogy Sz. Péter zárt tárgyalást kért, amit a bíró elutasított, a férfit pedig különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják.

A férfi a bíróságon azt állította, hogy először saját apja támadt rá, majd egy rejtélyes személy megölte Szilágyi Istvánt. A férfi azt állította, hogy az apja rontott rá először, de azt elismerte, hogy ezután valóban használt kalapácsot apja ellen. Azt azonban tagadta, hogy ő ölte volna meg az apját, ugyanis a tragédiáért szerinte egy sötétben felbukkanó idegen a felelős, aki őt is leütötte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.